آموزش پرورش قارچ خوراکی در سالن تولید و یا در منزل قیمت: 7,000 تومان ![]() با مطالعه این فایل شما مرحله به مرحله با تولید قارچ خوراکی آشنا خواهید شد و می توانید تولید را در خانه و یا سالن تولید شروع کنید و به کسب درآمد بپردازید. شما در این فایل مراحل زیر را خواهید آموخت: 1- مشخصات سالن پرورش قارچدر این مرحله با مشخصات سالن تولید با ظرفیت 600عدد کمپوست بلوک(10تن کمپوست) آشنا می شوید 2- ورود کمپوست و پر کردن سالن پرورشدر این مرحله با شرایط ورود کمپوست و آماده سازی سالن تولید آشنا می شوید 3- مرحله اسپان راناین مرحله از لحظه قرار دادن کمپوست در سالن آغازمی شود 4- خاکدهیدر دوازدهمین روز از قرار دادن کمپوستها به مرحله خاکدهی میرسیم در این مرحله با نحوه خاکدهی آشنا می شوید 5- رافلینگدر این قسمت با انواع رافلینگ سطحی و عمیق آشنا می شوید 6- شوک دهی به فاصله ۷تا ۱۰روز از زمان خاکدهی یا به عبارتی در روز ۲۰ از ورود کمپوست ها به سالن وارد مرحله شوک دهی میشویم شوک دهی یعنی تحریک میسیلیوم های بوجود آمده بر روی کمپوست برای تغییر از رشد رویشی به زایشی 7-برداشت قارچبرداشت قارچ در سه مرحله انجام میگیرد و در این فایل نحوه برداشت محصول را یاد خواهید گرفت 8- بسته بندیدر این قسمت چگونگی بسته بندی محصول را یاد خواهید گرفت 9- روش تهیه ی بذر قارچدر این قسمت با روش تهیه بذر قارچ آشنا می شوید 10 - طرح توجیهی در این قسمت طرح توجیهی برای راه اندازی یک سالن پرورش قارچ قرار دادیم که بسته به شرایط می توانید آن را ویرایش کنید ![]()
|
طرح
توجیهی پروتئین سویا در قالب pdf به همراه فهرست, موضوع و معرفی طرح,
جداول, سرمایه گذاری کل, دوره بازگشت سرمایه, فضای مورد نیاز, اشتغال زایی,
سهم تسهیلات, استانداردهای مربوطه, بازارهای داخلی و خارجی, عرضه کنندگان
,محاسبات مربوطه, توجیه فنی و اقتصادی طرح مورد بررسی و پژوهش قرار گرفته
است